Meubelsets

Meubelsets

Meubelsets

Zooff werkt nauw samen met Van Abbevé Hout en Interieur als het gaat om het leveren van handgemaakte tafels. Beiden zijn vertegenwoordigd in één showroom waar vele meubels te bekijken zijn. Door deze samenwerking is het mogelijk zowel losse tafels op maat te leveren als ook complete sets. Zelfs het verzorgen van complete (kantoor)inrichtingen behoort tot de mogelijkheden. Hieronder is een aantal sets weergegeven. Indien u liever een andere combinatie van tafels en stoelen ziet, aarzelt u niet om contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Dit geldt uiteraard ook als het gaat om afwijkende maten of specifieke wensen.

Afwerking

Wij werken alleen met een A-kwaliteit hout wat FSC is gekeurd. Het hout ondergaat een optimaal droogproces waardoor werking wordt voorkomen. Al ons hout wordt splintervrij geschuurd, verlijmd en geschroefd daar waar daar nodig. Tevens worden onze meubels voorzien van een ecoteak of een wax naar keuze om zo het hout een beschermlaag mee te geven.

Mogelijkheden

De onderstellen die wij gebruiken zijn in de meeste gevallen onderling uitwisselbaar. Dit betekent dat een onderstel met een matrixkruispoot prima vervangen kan worden door een x-poot of u-vormig onderstel. Ook qua maatvoering zijn dikwijls afwijkende maten mogelijk. En zit u liever een set uitgevoerd met andere stoelen dan staat afgebeeld, vraagt u gerust naar de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

Eetkamersets

Onze eigen meubelmakerij combineert op maat gemaakte eettafels met prachtige eetkamerstoelen. Dit varieert van industriële en vintage eetkamersets tot een praktisch verrijdbare eetkamerset. Vrijwel alle sets zijn op maat handgemaakte sets.

Eettafelset

Ook eettafelsets zijn goed vertegenwoordigd in het aanbod van onze op maat gemaakte sets. Een ruim en gevarieerd aanbod van handgemaakte tafels gecombineerd met comfortabele eettafelstoelen. Zit uw eettafelset er niet bij? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Bureauset

Een nieuwe bureauset nodig? Binnen onze sets zijn bureausets aanwezig die speciaal ontworpen zijn voor uw werkkamer of kantoor. Praktisch, veelzijdig en stijlvol tegelijkertijd. Combinaties van verrijdbare steigerhouten bureaus, een comfortabele bureaustoel en een ruime ladekast creëren de ideale werkplek voor u. De bureaus kunnen worden voorzien van een fliptop waardoor stroom- en/of datavoorziening binnen handbereik is. Ook het monteren van een computerbeugel behoort tot de mogelijkheden.

Vergaderset

Op zoek naar een stijlvolle vergaderset voor uw vergaderruimte? Bekijk dan onze handgemaakte vergadersets verkrijgbaar in diverse combinaties en maten. Zit uw combinatie of vergaderset er niet bij? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Tuinset

Mooie tuinset of terrasset nodig? Wij bieden ruime keuze in materiaal, kleur, stijl en uniek handgemaakt. Verrassende combinatie van tuinstoelen, terrastafels, loungebanken, outdoorkussens en RVS onderstellen. Optimale kwaliteit en met zorg vervaardigd dus ontspannen genieten van de vele jaren tuinplezier.