Vergaderstoelen

Vergaderstoelen

Vergaderstoelen

Kantoor- en vergaderstoelen zijn een belangrijk onderdeel van de vergaderruimte. Wij bieden een mooi assortiment stoelen voor op kantoor; stoelen voor het interne teamoverleg of meer luxere stoelen voor langere zittingen waarbij comfort erg belangrijk is. Niet alleen de uitstraling wordt voor een belangrijk deel door de stoelen bepaald, ook wordt bepaald hoe men zit tijdens een vergadering. Wat we tegenwoordig veel zien is dat men af wil van de saaie vergaderruimtes met standaard kantoormeubilair. Men kiest steeds vaker voor kleur of eigentijds design voor wat betreft de stoelen en ook bureaus en vergadertafels worden vervangen.

Kantoorinrichting

Dat een nieuwe kantoorinrichting een positief resultaat kan hebben bewees een onderzoek dat het bedrijf Jordex liet uitvoeren. Het ziekteverzuim onder het personeel daalde enorm. Dit werd mede toegeschreven aan de vernieuwde kantoorinrichting verzorgd door Zooff in combinatie met onze meubelmakerij Van Abbeve Hout en Interieur. De mengeling van warme, houten bureaus en strakke, zwarte buisframestoelen in een industrieel pand zorgde voor een enorme gedaanteverwisseling en werd met grote tevredenheid door het personeel ontvangen. Om een indruk te krijgen van hoe wij de ruimtes bij Jordex hebben ingericht, bekijkt u de projectpagina met foto's van dit bedrijf. 

Zooff heeft op deze manier al vele kantoren en andere ruimtes mogen inrichten. Wanneer handgemaakte meubels gewenst zijn, wordt onze meubelmakerij betrokken. En al het overige doen we zelf. We komen graag bij u langs om u van een zo goed mogelijk advies te kunnen voorzien. Dikwijls maken we vooraf een 3D tekening om een goede indruk te kunnen geven van het eindresultaat. Kijkt u op onze categorie kantoor voor een overzicht van de mogelijkheden om uw werkomgeving in te richten.

Alleen stoelen

Maar natuurlijk kunt u ook bij ons terecht wanneer u alleen stoelen nodig heeft. Een veel gebruikte vergaderstoel is de buisframestoel. Voordeel van deze stoel is dat de leuning iets mee veert wat erg comfortabel is. Wij bieden de buisframestoel o.a. aan met een zitting van ribstof van bijvoorbeeld het merk Dyyk. Leuk voor wat kleur in de ruimte en van een prima kwaliteit. Wanneer u naar een meer luxere stoel op zoek bent bevelen wij u de buffellederen stoel aan van het merk Zooff Designs. Kijkt u op onze site voor ons complete assortiment vergaderstoelen!