Eetkamerstoelen

Eetkamerstoelen

Eetkamerstoelen

Voor een ruime assortiment eetkamerstoelen bent u bij Zooff aan het juiste adres. Zo bieden wij de grootste collectie Kubikoff stoelen van Nederland voor wie van design houdt. Maar ook merken als HK Living, Kave home en Kare Design brengen een mooie collectie eettafelstoelen. Op een selectie van onze stoelen bieden wij u stapelkorting. Hoe meer stoelen u koopt, hoe goedkoper de stoel per stuk wordt!

Hoogte van de stoel

Eetkamerstoelen zijn over het algemeen 46 cm hoog. Hoewel dit nog wel eens 1 of 2 cm kan verschillen is dit een maat die prima aangehouden kan worden. In het geval een bijbehorende tafel gekocht wordt, houdt u het best rekening met een ruimte van 30 cm tussen de zitting van het tafelblad en de stoel. Over het algemeen heeft een tafel een hoogte tussen de 75 en 80 cm. Indien u langer bent dan 190 cm dan adviseren wij 79-80 cm aan te houden als tafelhoogte.

Buisframestoelen

Als eetkamerstoel zijn de buisframe stoelen erg populair. Wij bieden een groot assortiment aan sledestoelen, zoals de buisframestoel ook wel wordt genoemd. Diverse merken waaronder Dyyk, Kare Design en ons eigen merk Zooff Designs bieden een grote keuze aan deze stoelen.

Zeer bekend is de Ridge Rib van het merk Zuiver. Wij hebben er voor gekozen een soortgelijke buisframestoel van het merk Dyyk in ons assortiment op te nemen. Deze Easy Retro Rib Stoel doet niet af aan de kwaliteit van het eerder genoemde merk en is een van onze hardlopers. Leuk is ook dat wij deze eetkamerstoelen in combinatie met een tafel van Van Abbeve als set aanbieden.

Design stoelen

Andere stoelen die wij dikwijls verkopen als eettafel stoelen zijn de designstoelen van Kubikoff en Fast Design. Kubikoffstoelen kenmerken zich o.a. door de grote verscheidenheid aan zittingen welke in vele kleuren verkrijgbaar zijn. Naast de keuze voor de zitting en kleur heeft u ook nog eens de keuze voor het onderstel.

Van Fast Design zijn de Fast Forest stoelen graag gewilde woonkamer stoelen. Deze stoelen zijn niet alleen als eetkamerstoel verkrijgbaar, maar ook als barkruk of als bureaustoel. Kenmerkend aan de Fast Forest Chair is het bomenmotief. Alle modellen zijn in 12 kleuren verkrijgbaar en zijn vanwege het veelzijdige uiterlijk in vele ruimtes in te zetten.

Korting

Van tijd tot tijd stunten wij met de prijzen van een gedeelte van onze stoelen. Dit kan een stapelkorting zijn, waarbij meerdere stoelen tegelijk tegen een aanbiedingsprijs weg gaan of geven wij een korting op een enkele stoel. Houdt u onze stapelkorting en sale in de gaten!

Stoelen eetkamer


Hieronder enkele merken die u mooie stoelen voor aan de eettafel kunnen bieden.