Bureaustoelen

Bureaustoelen

Bureaustoelen

Zoals elke stoel moet ook een bureaustoel naar uw wens zijn. Hij moet lekker en comfortabel zitten en uw interieur passen. Of u nou kiest voor een ergonomische of een design bureaustoel; een goede stoel is een must.

Ergonomische bureaustoelen

Als we het hebben over ergonomisch verantwoord werken hebben, zullen de meeste mensen denken aan zware beroepen waarbij veel wordt gebukt en getild, maar ook als u veel zit is het belangrijk dat u een goede zithouding kan aannemen en goede ondersteuning heeft in uw rug. Een comfort bureaustoel is daarom erg van belang.

Maar of u nu kiest voor een ergonomische en doeltreffende ondersteuning, een verrassend eigentijds design of voor een combinatie van beiden. Voor iedereen is er een bureaustoel naar wens. Zooff biedt een breed scala aan bureaustoelen van hout, metaal, kunststof of leer. Verrijdbaar, verstelbaar of juist niet. Wat uw voorkeur ook heeft, Bij Zooff is voor iedereen de perfecte bureaustoel te vinden.

Soorten bureaustoelen

Bij Zooff vindt u diverse soorten bureaustoelen. Het aanbod bestaat onder andere uit strak ontworpen kantoor- en bureaustoelen waarbij het ontwerp meer gericht is op de functionaliteit van de bureaustoel. Daarnaast zijn andere bureaustoelen weer voornamelijk gericht op het comfort. Deze stoelen zijn niet verrijdbaar, maar hebben daarentegen wel een comfortabele leren of kunstleren zitting. Ook bestaat het aanbod uit stoelen die een combinatie zijn van de bovengenoemde eigenschappen. Bureaustoelen met zowel een functioneel als een comfortabel ontwerp.

Zooff Designs Pretoria Bureaustoel

Bijvoorbeeld de Zooff Designs Pretoria Bureaustoel. Deze bureaustoel is een zeer stijlvolle bureaustoel met een multifunctioneel verstelbaar systeem. De Pretoria is een van de beste betere bureaustoelen van dit moment en is ideaal om in te zetten op kantoor of achter een bureau. De designstoel heeft een optimaal zitcomfort en ziet er qua vormgeving strak uit.

Emmegi EM46 Ergonomische Bureaustoel

Daarnaast is ook Emmegi EM46 Ergonomische Bureaustoel een stoel om van te dromen. Deze trendy en comfortabele bureaustoel is gemaakt volgens de EN 1335-norm. Deze EN 1335-norm is een Europese norm voor kantoor- en bureaustoelen. Deze norm beoordeelt de bureaustoel als zeer goed meubilair en geeft aan dat deze bureaustoel aan de eisen op het gebied van maatvoering en instelbaarheid van de stoel voldoet.

Simpel, maar strak?

Op zoek naar een simpelere bureaustoel, maar toch strak? Dan zult u bij Zooff gegarandeerd slagen. De Forest Office Bureaustoelen zijn verrijdbare aluminium kantoorstoelen met een zeer strak design. Verstelbaar in hoogte en 360% draaibaar en verkrijgbaar in diverse kleuren. Ook de Jazz Bureaustoelen zijn strak, maar functioneel. Een verrijdbaar design met een comfort gevormde zitting en tevens verkrijgbaar in diverse kleuren.

Bureaus

Bent u ook opzoek naar een bijpassend bureau? Wij hebben een ruim aanbod aan zowel op maat gemaakte bureaus als standaard bureaus die uw werkplek of kantoor compleet zullen maken.

Wij hebben diverse bureaustoelen op voorraad en in de showroom. Komt u gerust eens langs Wilt u uw bureaustoel eerst in het echt zien voordat u overgaat tot aankoop? Wacht dan niet en kom snel een keer langs in onze 1000m2 showroom aan de Mollerusweg 76 in Haarlem.