Buisframe stoelen

Buisframe stoelen

Buisframe stoelen zijn voorzien van een opvallend buisframe onderstel, meestal gemaakt van chroom, dat over de hele stoel zichtbaar is. De meeste buisframestoelen hebben een retro, maar toch moderne uitstraling. Zooff biedt verschillende buisframe stoelen aan, bijvoorbeeld van leer, kunstleer of met een ribstof. De buisframestoel is op dit moment zeer populair en wordt in verschillende stijlen uitgevoerd. Graag lichten wij hieronder enkele van onze meest populaire buisframestoelen toe.

Populaire buisframe stoelen

De meest populaire buisframestoel van dit moment is die met ribstof en retro uitstraling, gecombineerd met een frame van chroom. Wij bieden deze stoel aan van het merk Dyyk. Dyyk is een relatief nieuw Nederlands design merk waar wij erg veel van verwachten.

De stof van deze Dyyk Easy stoel is speciaal voor Dyyk op kleur gebracht wat heeft geresulteerd in 8 mooie, warme kleuren; rood, paars, oranje, blauw, bruin, antraciet, geel en groen. Het frame is van hoogwaardige kwaliteit.

De stoel is verkrijgbaar met en zonder armleuningen. Hiermee is de stoel niet alleen geschikt als eetkamerstoel, maar kan ook zeker dienst doen als kantoorstoel. U haalt hiermee een echt kwaliteitsstoel in huis, voor een zeer vriendelijke prijs vanaf 99 euro.

Zooff Designs

In de kunstlederen variant kunnen wij u een buisframestoel aanbieden van ons eigen merk Zooff Designs. De stoel heeft een prachtige uitstraling tegen een aanzienlijk lagere prijs dan wanneer u voor echt leer zou kiezen. Onderhoud is zeer eenvoudig, afnemen met gedistilleerd of afgekoeld, gekookt water is voldoende. Bij normaal gebruik zult u, ook wanneer u kiest voor een kunstlederen bekleding, zeer lang van uw stoel kunnen genieten.

De stoel is verkrijgbaar in 5 kleuren; bruin, grijs, cognac, wit en zwart en is verkrijgbaar voor 99 euro. Houdt u er bij deze stoel rekening mee dat deze alleen per 2 besteld kan worden.

Scab Design

Wanneer u kiest voor strak design, kiest u voor Scab Design. Deze stevige stoelen van kunststof (recyclebaar polycarbonaat) zijn ontworpen door verschillende Italiaanse designers. Tevens zijn ze stapelbaar tot 4 stuks, dus ook nog eens handig in gebruik. Omdat het hier om echt Italiaans design gaat van hoogwaardige kwaliteit vallen deze in een hogere prijsklasse. De buisframestoelen van Scab Design zijn verkrijgbaar vanaf 199 euro.