Buisframe stoelen

Buisframe stoelen

Buisframe stoelen

Buisframe stoelen zijn voorzien van een opvallend buisframe onderstel, meestal gemaakt van chroom, dat over de hele stoel zichtbaar is. De meeste buisframestoelen hebben een retro, maar toch moderne uitstraling. Buisframe stoelen zijn ook zeer geschikt in een vergaderzaal of kantoor. Zooff biedt verschillende buisframe stoelen aan, bijvoorbeeld van leer, kunstleer of met een ribstof.

De buisframestoel is op dit moment zeer populair en wordt in verschillende stijlen uitgevoerd. Dit komt niet alleen door de hoeveelheid beschikbare kleuren, maten en vormen maar ook door het zitcomfort, doordat het frame een klein beetje buigzaam is beweegt de stoel licht mee met je bewegingen. Door de grote hoeveelheid aan opties qua kleur, maat en vorm kan het lastig zijn om te kiezen. Graag lichten wij hieronder enkele design buisframestoelen toe.

 

Zooff Designs

In de kunstlederen variant kunnen wij u een buisframestoel aanbieden van ons eigen merk Zooff Designs. De stoel heeft een prachtige uitstraling tegen een aanzienlijk lagere prijs dan wanneer u voor echt leer zou kiezen. Onderhoud is zeer eenvoudig, afnemen met gedistilleerd of afgekoeld, gekookt water is voldoende. Bij normaal gebruik zult u, ook wanneer u kiest voor een kunstlederen bekleding, zeer lang van uw stoel kunnen genieten.

De stoel is verkrijgbaar in 5 kleuren; bruin, grijs, cognac, wit en zwart en is verkrijgbaar voor 99 euro. Houdt u er bij deze stoel rekening mee dat deze alleen per 2 besteld kan worden.

Scab Design

Wanneer u kiest voor strak design, kiest u voor Scab Design. Deze stevige stoelen van kunststof (recyclebaar polycarbonaat) zijn ontworpen door verschillende Italiaanse designers. Tevens zijn ze stapelbaar tot 4 stuks, dus ook nog eens handig in gebruik. Omdat het hier om echt Italiaans design gaat van hoogwaardige kwaliteit vallen deze in een hogere prijsklasse. De buisframestoelen van Scab Design zijn verkrijgbaar vanaf 199 euro.