Projecten met epoxy tafels

Een epoxy tafel laten maken? Bekijk de mogelijkheden van Zooff van Abbevé

Wat is epoxy eigenlijk? Het materiaal epoxy is een thermohardende kunststof dat gebruikt kan worden als stevig, lichtgewicht materiaal om tafelbladen mee af te werken. Tafelblad afwerken met een epoxy laag is een populaire toepassing geworden door de slijtvastheid en de vloeistofdichtheid van dit materiaal.

Wat kunnen wij met epoxy? Doordat Zooff en Van Abbevé meubels op maat maakt, is vrijwel elke afwerking met epoxy mogelijk. De epoxy kan in elke vorm en kleur gegoten worden die wordt gewenst.

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van projecten en producten die met epoxy zijn vervaardigd.

Heeft u een wens, vraag naar de mogelijkheden.

Producten bij project

 Epoxy tafels

 

 Bel ons

 Stuur een mail

Offerte aanvragen

Project met epoxy tafel

Een muziekfan nam contact met ons op met de vraag of wij een op maat gemaakte en gepersonaliseerde LP-tafel met een epoxy laag konden maken. Uiteindelijk deze epoxy tafel compleet gemaakt met witte buisframestoelen van Zooff Designs.

 

Epoxy Voetbaltafel Fysiomed

Wij kregen een aanvraag voor het verzorgen van een compleet nieuwe inrichting van Fysiomed in Amsterdam. De kantine hebben wij voorzien van unieke Van Abbevé’s Voetbalshirt tafels met Liquid Gloss® Epoxy protectie. Dit zijn gesigneerde shirts van bekende voetballers die in contact zijn geraakt met deze fysio.

 

Interieurproject Tandheelkundig Centrum Amersfoort Vathorst

Wij hebben het interieur van Tandheelkundig Centrum Amersfoort Vathorst mogen inrichten. Daarbij hebben wij gezamenlijk gekozen om de ontvangsthal te voorzien van een Liquid Gloss® Epoxy tafel met Wowood inlegplanken en een industrieel stalen onderstel.

 

Prince Epoxy tafel

Na het overlijden van Prince Rogers Nelson, de Amerikaanse Popartiest, kregen wij een aanvraag om een Epoxy tafel te ontwerpen met hierin het Prince logo verwerkt. 

 

Bruce Springsteen Epoxy tafel

Niet alleen Prince was een geliefd popartiest, maar ook Bruce Springsteen is een populaire artiest. Vandaar een aanvraag van een klant om een Bruce Springsteen tafel te ontwerpen met LP's verwerkt onder een doorzichtige epoxy laag.

 

Verrijdbare LP epoxy tafel van Van Abbevé

Uiteraard is een optie om LP's onder een epoxy laag te verwerken, maar dit is niet de enige optie. Vrijwel alles is mogelijk, van kleding tot aan krantenknipsels of oude familiefoto's. Bedenk en wij produceren uw op maat gemaakte en persoonlijke tafel met epoxy.

 

Fresh FM Epoxy tafel

Ook voor Fresh FM hebben wij de studio ingericht met persoonlijke epoxy LP tafels van Van Abbevé. Uiteraard zijn de LP's en de afmetingen van de op maat gemaakte tafels aangepast naar de wensen van onze klant.

 

Epoxy tafel met schip voor Maritiem College

Voor het Maritiem College in IJmuidgen hebben wij een op maat gemaakte katine Epoxytafel ontworpen met een print van een groot containerschip. Wij kunnen Epoxy tafels maken met iedere gewenste print.

 

Producten met epoxy:

    Van Abbevé Liquid Gloss® Epoxy tafel met sloophouten blad en stalenbalken X-frame

    Van Abbevé Liquid Gloss® Epoxy voetbalshirttafel

    Sloophouten Media-Tafel met gepersonaliseerd blad

    Gepersonaliseerd LP-Schilderij frame

Bekijk onze boards op Pinterest

 

 

 Bel ons

 Stuur een mail

Offerte aanvragen