Kantine S.V. Hillegom

Toen voetbalverening Concordia fuseerde met VV Hillegom, wat resulteerde in S.V. Hillegom, werd een geheel nieuw sportcomplex gebouwd. Van Abbeve verzorgde de totaalinrichting; van  sponsorhome, kantine, bestuurskamer tot aan de kleedkamers. Van lampen, tafels, barkrukken tot aan prullenbakken en zelfs de limonadekannen.

Dit project is tot stand gekomen door goed overleg met de klant, een juiste vertaling van de wensen en veel meedenken van onze kant. Het resultaat mag er zijn en is niet alleen een visitekaartje voor ons als inrichter, maar zeker ook voor de club zelf. Geen standaard kille voetbalkantine, maar een die sfeer uitstraalt!

Geinteresseerd? Vraagt u gerust naar onze mogelijkheden!
 

Offerte Aanvragen >

Telefoon 023 532 12 13 of 023 532 63 55
Mail sales@zooff.nl

Kantine inrichting SV Hillegom

Kantine inrichting SV Hillegom

Wij leverden de gehele kantine inrichting, van tafel en stoel tot prullenbak en ijsemmer.

 

Kantine inrichting SV Hillegom

Deze stoere boomstamtafels met bijpassende zitbanken nodigen uit om plaats te nemen, met uitzicht op het veld.

 

Kantine inrichting SV Hillegom

Tot in detail afgewerkt met vakmanschap en precisie. De meubels afkomstig uit onze eigen meubelmakerij voeren het label 'Handmade in Haarlem'.

 

Kantine inrichting SV Hillegom

Boomstam statafels die aansluiten op de boomstam eettafels, hierdoor worden de verschillende delen van de ruimte naar elkaar getrokken.

 

Kantine inrichting SV Hillegom

Wij verzaagden de bestaande boomstam eettafels en plaatsten deze op nieuwe onderstellen en creeerden zo statafels, passend bij de lagere tafels en banken.

 

 Zooff Boards op Pinterest bekijken