Over Zooff

Aandacht, maatwerk, service en een grote verscheidenheid aan hele mooie meubels. Handgemaakt en op maat verzorgd door onze meubelmakerij, maar ook een grote selectie retailproducten van verschillende leveranciers. Deze combinatie is al vele jaren een succesformule gebleken. Nee, wij zijn geen ‘dozenschuiver’. Vandaag besteld is niet morgen in huis. Liever denken wij met u mee, adviseren daar waar nodig en komen samen tot iets moois.

Werkplaats

Bent u geïnteresseerd in onze hand made producten van Van Abbevé, dan nodige we u graag uit om onze werkplaats te bezoeken zodat u het product kunt zien. Tegelijk geven we u een inkijk in het productieproces van de producten. Zelf vinden we het altijd prettig om te kunnen zien en voelen wat we in huis halen. We houden dan ook van persoonlijke aandacht en voorzien u graag van deskundig advies.

Op onze werkplaats vindt u ook meubels die we zelf maken. Mooie, robuuste tafels met een industriële look van bijvoorbeeld oude wagondelen, barnwood of grote boomstammen. Of een meer strakke tafel overgoten met een epoxylaag. Onze meubelmakerij Van Abbevé Hout en Interieur is onderdeel van Zooff en samen voorzien wij menig klant, zowel particulier als zakelijk, van een mooie inrichting.

Zooff

Maatwerk en projectinrichting

Met een eigen meubelmakerij is maatwerk onze specialiteit. Wij werken voornamelijk met natuurlijke materialen zoals hout en staal. En we stofferen indien gewenst. Zo hebben we al vele treinbanken voor kantines, horeca en wachtruimten gemaakt. Maar ook voor de particuliere klant is maatwerk mogelijk, zelfs als u een van onze retailproducten aangepast wilt hebben.

Onze merken

Het merk Kare Design is wellicht niet bij iedereen bekend. Toch is het een van onze grootste merken. Wij houden er van, omdat het nét even anders is. Zoals wij zelf zijn. Niet duizend in een dozijn, zo nu en excentriek en opvallend, en bovenal kwalitatief uitstekend. Wij gebruiken Kare Design meer dan eens in verschillende projecten als welkome aanvulling om zo de inrichting helemaal af te maken.

De meer bekende merken als HK Living, Eleonora, D-Bodhi en Be Pure vindt u ook op onze site. Daarnaast brengen we graag ons huismerk Zooff Designs onder de aandacht, welke een grote collectie prachtige lederen meubels presenteert. Vindt u op onze site niet wat u zoekt, neemt u dan contact met ons op en deelt u met ons uw wensen. Wij gaan graag voor u op zoek. De collecties zijn veel uitgebreider dan wij op onze site hebben staan.

Zooff

Service

Het transport verzorgen wij over het algemeen zelf. Een enkele keer besteden we de bezorging uit aan een meubeltransportbedrijf. Hoe dan ook, het meubel wordt in de gewenste ruimte gebracht en verpakkingsmateriaal wordt mee terug genomen. Kleine meubelen worden met de post verstuurd. Mocht het onverhoopt voorkomen dat een meubel van een van onze leveranciers niet op het gewenste tijdstip bij ons binnen is voorzien wij u desgewenst graag van leenmeubels zodat u er geen hinder van ondervindt.

Wij hopen dat u een goede indruk van ons hebt weten te krijgen. Belt u gerust voor een afspraak of advies, wij staan u graag te woord!

Zooff