Bezorging & Levering

Zooff op tijd bezorgenOp tijd en gratis bezorgd

We hebben enorm veel producten in onze webshop. U zult begrijpen dat het onmogelijk is alles op voorraad te hebben. Om u een indicatie te geven hoe snel u uw bestelling in huis heeft, staan de verwachte levertijden van de artikelen vermeld op de site. Omdat we een grote verscheidenheid aan producten aanbieden die van verschillende leveranciers afkomstig zijn, zijn ook de levertijden verschillend. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u bezorgd wordt en nemen van te voren altijd even contact met u op om de leverdag en het tijdstip met u af te stemmen.

Tijdens de zomermaanden en rondom kerst kunnen leveringen iets langer duren dan op onze site vermeld staat als gevolg van tijdelijke sluiting van onze leveranciers. Indien u zeker wilt weten of uw bestelling op tijd arriveert neemt u dan even contact met ons op. Tel. 06 – 524 083 29

Alle producten van Zooff.nl worden zowel in Nederland als in België gratis geleverd.

Voor de bezorging van onze producten maken wij gebruik van DHL, JP Delivery (gespecialiseerd in meubelvervoer) of we doen dit zelf. Soms is het namelijk sneller om het in eigen hand te houden dan om het uit te besteden. Wij zorgen ervoor dat de meubels op de plek van bestemming worden afgeleverd. Ook als dit niet op de begane grond is. Geeft u dit dan even aan bij uw bestelling of op het moment wij contact opnemen over de bezorging. Op afspraak worden de producten bovendien gemonteerd geleverd. Voor onze producten uit onze meubelmakerij is dit standaard zo. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles netjes wordt achtergelaten en eventuele dozen retour worden meegenomen.


Zooff Bezorgen Breekbare Producten


Bezorgen van breekbare en kwetsbare producten

Producten zoals bijvoorbeeld spiegels, glazen tafels en lastig te vervoeren meubels die via de reguliere transporteurs een grotere kans hebben om beschadigd te raken, worden altijd door onze eigen bezorgdienst persoonlijk afgeleverd. Ruim van te voren nemen wij telefonisch contact met u op om het tijdstip van aflevering met u af te spreken. Bij aflevering zal de bezorger samen met u het product controleren op schade. Verpakkingsmaterialen nemen wij altijd mee retour. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben over onze eigen bezorgdienst dan horen wij het graag. 

  

 


 

Ophalen tijdens onze openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur en elke zaterdag en laatste zondag van de maand van 10.00 – 17.00 uur. Parkeren is gratis en uiteraard wordt u geassisteerd met het inladen van aankoop.

 *Dit geldt alleen voor directe webshopbestellingen en is niet geldig op reeds afgeprijsde artikelen en artikelen van BePureHome. Artikelen worden ongemonteerd meegegeven.