BetalingsmogelijkhedenBetaalmethoden


Ideal

Wanneer u kiest voor iDeal als betaalmethode selecteert u de bank waar u uw bankzaken al mee regelt. U komt dan direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank waar de relevante gegevens van uw aankoop al zijn ingevuld. U keurt de betaling goed en ontvangt een bevestiging van uw bank. Vervolgens keert u terug naar de webwinkel. Uw bestelling en betaling zijn geslaagd.

Mastercard

Betalen op internet is net zo veilig, simpel en gemakkelijk als in de winkel betalen met uw MasterCard. Mastercard optimaliseert continu de veiligheid van uw transacties door hun geavanceerde detectiesystemen. Dankzij MasterCard SecureCode kunt alleen u online betalen met uw MasterCard. Uw SecureCode is uw eigen wachtwoord of code voor online betalingen.

 Visa

Als u gaat betalen typt u uw Visa kaartnummer en vervaldatum in.  U typt de laatste drie cijfers die op de achterkant van uw creditcard staan in. Het bedrag wordt opgenomen op uw volgende betalingsoverzicht. U kunt dit bedrag controleren voordat het van uw rekening afgeboekt wordt. Uiteraard gelden alle verzekeringen die u met uw kaart heeft, ook voor uw aankopen via internet.

 Maestro

Tijdens het online winkelen op het internet wordt u bij het betalen met Maestro in eerste instantie naar een beveiligde pagina van uw bank geleid . De Maestro acceptatie is alleen in verband met de authenticatie-proces van de MasterCard SecureCode mogelijk . U  wordt hier geïdentificeerd met behulp van een wachtwoord of pincode. Alleen dan zal de werkelijke online betaling plaatsvinden.

 Bankoverschrijving

Bij betaling per bankoverschrijving ontvangt u van ons een bevestiging van uw bestelling waarop onze bankgegevens vermeld staan.  Uw betaling dient binnen 7 dagen na ontvangst van deze bevestiging bij ons binnen te zijn. Indien dit niet zo is annuleren wij uw bestelling. Wij verzoeken u het factuurnummer bij de overschrijving te vermelden. Verwerking van uw betaling duurt bij ons 2-3 werkdagen waarna de door ons gestelde levertermijnen gelden.

 Paypal

Bij betaling met Paypal koppelt u uw eigen betaalrekeningen of creditcard(s) aan een Paypalrekening en kunt u in een beveiligde omgeving uw betaling afronden.  Een rekening aanmaken is gemakkelijk en gratis en u kunt direct online betalingen overboeken naar het Paypalaccount.

 Webshop Keurmerk

Met meer dan 3700 aangesloten webwinkels is de Stichting Webshop Keurmerk het grootste erkende Keurmerk van Nederland. De bij het Nederlandse Webshop Keurmerk aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van de Stichting. De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels.

 

Indien u winkelt bij een aangesloten webwinkel weet u als consument dat:

•    u veilig kunt betalen
•    u zeker weet bij welk bedrijf u winkelt
•    uw privacy gewaarborgd is
•    er sprake is van een onafhankelijke geschillenbemiddeling
•    de Keurmerk-code door een winkel moet worden nageleefd
•    u een afkoelingsperiode van 14 dagen heeft in plaats van de wettelijke 7 dagen

Met andere woorden, het Webshop Keurmerk geeft aan dat u veilig en betrouwbaar kunt winkelen op internet.

Hoewel het bestellen en betalen van het product of de producten van uw keuze eigenlijk voor zich spreekt, geven we u hieronder toch even een korte uitleg over onze werkwijze. 

Bestellen:

Wanneer u klaar bent met het selecteren van de producten, klikt u op ‘winkelmandje’. U ziet dan de door u geselecteerde producten verschijnen, zodat u kunt controleren of de juiste producten zijn toegevoegd. U kunt dit altijd nog wijzigen. Wanneer u besluit over te willen gaan tot betaling, selecteer dan de oranje ‘afrekenen’ button. 


Indien u al een account hebt kunt u direct inloggen waarna uw gegevens verschijnen. Maar natuurlijk hoeft u geen account bij ons aan te maken om een bestelling bij ons te plaatsen. 
Vul als eerste de gevraagde gegevens in. Mocht het factuuradres anders zijn dan het afleveradres dan kunt u dat ook aangeven.

  • Bezorgen binnen Nederland en België is altijd gratis, dit hebben we al voor u aangevinkt.
  • Vervolgens vinkt u aan op welke manier u wilt betalen.  Dit kan met de betaalmethoden die u hieronder ziet staan.
  • Hierna heeft u nogmaals de mogelijkheid uw bestelling te controleren en kunt u desgewenst een opmerking plaatsen. 
  • Met de oranje button ‘plaats uw bestelling’ wordt u geleid naar de laatste stap, het afrekenen.

U voltooit de bestelling door af te rekenen met de door u gekozen betaalmethode. Vervolgens ontvangt u van ons een mail ter bevestiging van de bestelling.


Bankgegevens Zooff:

IBAN: NL23KNAB 0503760552
BIC: KNABNL2H
KvK nr.: 34226816
BTW nr.: NL002078243B08

Bij vragen kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina of ons benaderen via onze adresgegevens.