Barkrukken

Barkrukken

Barkrukken

Veel keukens hebben tegenwoordig een gezellig kookeiland, en in vele huiskamers staat een gezellige bar. Maak dit compleet met een van onze fraaie design (bar)krukken en u transformeert deze ruimtes naar de meest favoriete plekken in huis! Ook een zithoek wordt een stuk huiselijker door het plaatsen van enkele bijzetkrukken.

Op maat gemaakte barkrukken van Van Abbevé

Ziet u er niet tussen staan wat u zoekt? Wij kunnen alles ook zelf op maat maken, zoals een werkplek of meubel voor in huis. Kijkt u eens op de website van Van Abbevé.

Ruim aanbod design barkrukken

Bent u op zoek naar een design barkruk voor in uw restaurant, café of voor in uw eigen woonkamer? Met het aanbod van design barkrukken bij Zooff slaagt iedereen. Zooff.nl streeft er altijd naar om een varriërend aanbod van design barkrukken aan te leveren. Daardoor verandert onze collectie design barkrukken van tijd tot tijd. Houdt u daarom onze webwinkel goed in de gaten voor mooie, verfrissende design barkrukken.

Waar op te letten bij het kopen van een barkruk?

De aanschaf van een barkruk is natuurlijk afhankelijk van het gebruik, is het voor in de horeca of voor thuis? Wij informeren waar u op moeten letten bij de aanschaf hiervan.

De juiste zithoogte

De ideale zithoogte is 28 centimeter lager dan de bovenzijde van het barblad. Indien uw bar blad niet dikker is dan 10 centimeter blijft er voldoende beenruimte over. Bij een verstelbare barkruk met gasveer mag de bovenkant van uw barblad niet hoger zijn dan 100 centimeter. Een verstelbare barkruk die altijd in de hoogste stand gebruikt zal worden, zal de levensduur van de gasveer aanzienlijk verkorten.

Toepassing barkruk

De industriële en retro barkrukken worden steeds populairder, en kunt u toepassen in verschillende soorten interieurs. Op kantoor is een draaiende barkruk vaak erg praktisch, in een café voor de tap kun je beter kiezen voor een vaste kruk met een hoge belastbaarheid en stabiliteit. Bedenk vooraf wie het meest gebruik zal maken van de barkrukken en op welke wijze. Het aantal gebruikers bepaalt ook de gewenste kwaliteit en duurzaamheid.

Het belang van een barkruk met een leuning wordt steeds meer hoe langer je zit. Als het meer als stoel wordt gebruikt is het aangenamer om een leuning te hebben. Je kunt de leuning ook gebruiken als kapstok.